Okul Tarihçesi

Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığı’nın 30.12.2022 Tarihli onayıyla açılmıştır. Okul bünyesinde 4 sınıf mevcut olup, 1 Oyun-Etkinlik Odası, Bakım Odası, Müdür Odası, Müdür Yardımcısı Odası, Memur Odası, Mutfak ve Yemekhane bulunmaktadır. 

Kurucu Müdür olarak Özenç Kardeşler Anaokulu Rehber Öğretmeni Hacı MÜFTÜOĞLU görevlendirilmiş olup; 3 Nisan 2023 Tarihi itibariyle 2 öğretmen ve 2 öğrenciyle eğitim öğretime başlamış, 4 öğrenciyle 2022/2023 Eğitim-Öğretim yılını tamamlamıştır. 

Okulumuz 2023/2024 Eğitim-Öğretim yılında Müdür Yardımcısı Hüseyin KILIÇ, Okul Öncesi Öğretmenleri Tülin SARAÇ ve Hale ÇAMCI, Yardımcı Personel İsmail DEMİRCİ ve Rehber Personel Zahide BUDAK'In katılımıyla 1 Müdür,  1 Müdür Yardımcısı, 2 Okul Öncesi Öğretmeni, 1 Yardımcı Personel, 1 Rehber Personel ve 11 Öğrenciyle eğitim-öğretime devam etmektedir.  

Okulumuza kayıtlar, Özel Eğitim Değerlendirme Kurulu Raporu doğrultusunda kayıtların yapıldığı yılın eylül ayı sonu itibarıyla 36 ayını tamamlayan ve 66 ayını doldurmayan çocukların kaydı yapılmaktadır. Birey, eğitsel tanıyı aldığında velisi tarafından okulumuza başvuru yapılabilmektedir.  Okulumuza özel eğitim ihtiyacı olan bireylerden kayıtların yapıldığı yılın eylül ayı sonu itibarıyla 66, 68 ve 69 aylık olanların velisinin yazılı talebiyle; eylül sonu itibarıyla 68 ayını tamamlamış, 79 aydan gün almamış olan ve ilkokula başlamaya hazır olmadıklarını veli dilekçesi ile RAM'a bildirilen öğrencilerin Özel Eğitim Değerlendirme Kurulu Raporu doğrultusunda okulumuza 1 yıl daha devam etmeleri sağlanmaktadır.



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 4  kişi beğendi